Izvor: KURIR
10.04.2024 u 17:27
2

VUČIĆ PRESEKAO GLASINE: Koliko sutra, prekriće ih novim i tako unedogled, ali POBEDIĆE SRBIJA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na svom Instagram nalogu na salvu brutalnih lažnih navoda koji su se pojavili u regionalnim medijima.

Kako su izvestili, na Balkanu se navodno grade ratne baze za koje je predsednik Rusije Vladimir Putin dao blagoslov, dok se u isto vreme predsednik Vučić sprema za invaziju.

– Više od deset hiljada tekstova slične sadržine napisano je protiv Srbije u poslednjih 25 meseci. Nikada se niko za iznete laži, nije izvinio. Neće ni za ovu. Ovu laž, koliko sutra, prekriće nova i tako unedogled – istakao je Vučić i dodao:

 

GRAĐANI SEVERENE MITROVICE PORUČUJU: Vizna liberalizacija za Srbe sa Kosova veoma značajna

– Nemoguće je ovakve gluposti i besmislice više puta dnevno demantovati. Zato, građani Srbije, da radimo, da se borimo i da volimo našu Srbiju više od svega. Pobediće Srbija!!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VUČIĆ PRESEKAO GLASINE: Koliko sutra, prekriće ih novim i tako unedogled, ali POBEDIĆE SRBIJA”

  1. Pa ta Engleska bagra ne miruje nikada….dobri Britanci su mrtvi britanci…totalno izopačena nacija počev od Kralja i kraljevske porodice pa na dalje….

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter