Izvor: BSC Happy
20.06.2023 u 11:46
0

„ŽIVELO PRIJATELJSTVO MAĐARSKE I SRBIJE“: Predsednik Vučić sa Orbanom i Novak (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će strateško partnerstvo, razumevanje, međusobno uvažavanje, bliskost i prijateljstvo Srbije i Mađarske danas biti ponovo potvrđeni i konkretizovani novim sporazumima i projektima, na dobrobit svih naših građana.

– Sa Katalin Novak, Viktorom Orbanom i Anom Brnabić dogovaramo velike i važne projekte koji će dati dugoročan doprinos rastu i razvoju Srbije i Mađarske, ali i obezbediti sigurnost za naše građane u vremenima koja dolaze. Time danas otvaramo još jedno poglavlje u saradnji i ispisujemo novu istorijsku stranicu u odnosima dve zemlje, napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostrbijeav.

– Živelo prijateljstvo Srbije i Mađarske, dodao je predsednik.

Vučić i premijerka Srbije Ana Brnabić sastali su se danas sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i predsednicom Mađarske Katalin Novak na Paliću.

Predviđeno je da se održi sednica Strateškog saveta za saradnju dve zemlje posle koje će uslediti ceremonija potpisivanja bilateralnih dokumenata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter