Izvor: Tanjug
21.03.2023 u 09:47
0

VUČIĆ SA TAJANIJEM: U toku je sastanak u Palati „Srbija“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa potpredsednikom Saveta ministara i ministrom spoljnih poslova i međunarodne saradnje Italije Antonijem Tajanijem.

Dvojica zvaničnika učestvovaće nakon sastanka na Forumu za poslovnu i naučnu saradnju Srbije i Italije, a zatim je u 11.30 planirano potpisivanje bilateralnih dokumenata.

VUČIĆ DANAS SA TAJANIJEM: Nakon sastanka otvaranje poslovnog foruma Srbija-Italija

Planirano je i obraćanje Vučića i Tajanija novinarima.

Tajani je u ponedeljak rekao da je cilj Foruma da se podrži rast srpske ekonomije, koja je jedna od vodećih u regionu i nudi velike mogućnosti za italijanske kompanije.

Na forumu će učestovati 246 kompanija iz Srbije i 149 italijanskih, a već je zakazano i oko 400 bilateranih sastanaka, rečeno je u Privrednoj komori Srbije (PKS), koja organizuje forum uz podršku italijanskih partnera, Ambasade Italije u Srbiji i Agencije za trgovinu Italije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter