Izvor: Tanjug
23.04.2023 u 17:28
1

Zahtev tzv. Kosova za članstvo u Savetu Evrope sutra na dnevnom redu Komiteta ministara

Zahtev tzv. Kosova za članstvo u Savetu Evrope (SE) uvršten je u dnevni red sednice Komiteta ministara, kako je objavljeno na sajtu SE.

„NE PRIZNAJEMO KOSOVO“: Jaka poruka predsednice Grčke!

Sednica počinje sutra u 14.30 časova, a prema nacrtu dnevnog reda, objavljenom na sajtu, u drugoj tački pod naslovom „tekuća politička pitanja“, piše „aplikacija za članstvo“.

Priština je u maju prošle godine podnela zahtev za članstvo i to je jedina aplikacija koja je podneta Savetu Evrope u poslednje vreme. I savetnica predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani, Rejhan Vunići je navela da će se sutra u Strazburu, na Komitetu ministara SE, raspravljati o zahtevu Prištine za prijem u ovu organizaciju. Ona je na Tviteru napisala da se nada pozitivnom ishodu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Zahtev tzv. Kosova za članstvo u Savetu Evrope sutra na dnevnom redu Komiteta ministara”

  1. Trazim da drzava Srbija zamrzne članstvo u Savetu Evrope ili izađe iz istog u slučaja prijema Kosova u Savet Evrope …
    Ko je za nek lajkuje post

    2
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter