Izvor: BSC Happy
12.04.2024 u 13:23
1

„ZAHVALAN SAM FRANCUSKOJ NA PODRŠCI KOJU PRUŽA SRBIJI U DIJALOGU SA PRIŠTINOM“ Vučić sa specijalnim izaslanikom MSP Francuske

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je specijalnog izaslanika Ministarstva spoljnih poslova Republike Francuske Renea Trokaza.

– Sa zadovoljstvom sa poželeo dobrodošlicu gospodinu Trokazu sa kojim sam nastavio dobre i otvorene razgovore koje sam u Parizu imao sa predsednikom Makronom i drugim najvišim zvaničnicima Francuske.

Razgovarali smo o situaciji u regionu, aktuelnim gepolitičkim prilikama i svim izazovima sa kojima se suočavamo na polju bezbednosti i očuvanja međunarodnog pravnog poretka.

Posebno sam naglasio apsurd članstva takozvanog Kosova u Savetu Evrope, kojim bi Priština, koja se dosledno oglušuje o sve potpisane sporazume, bila praktično nagrađen za politiku diskriminacije i sve jačih pritisaka na srpski narod na Kosovu i Metohiji – napisao je predsednik i dodao:

– Zahvalio sam Francuskoj na podršci koju pruža Srbiji kako na našem evropskom putu, tako i u procesu dijaloga sa Prištinom, uključujući i poštovanje svih postignutih dogovora.

Ponovio sam da je Srbija ozbiljan i odgovoran partner, koji drži svoju reč i konstruktivno pristupa rešavanju zajedničkih problema, što očekuje i od svojih sagovornika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ZAHVALAN SAM FRANCUSKOJ NA PODRŠCI KOJU PRUŽA SRBIJI U DIJALOGU SA PRIŠTINOM“ Vučić sa specijalnim izaslanikom MSP Francuske”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter