Izvor: BSC Happy
12.04.2024 u 12:49
0

TRAŽIO SAM PODRŠKU KINE“ Vučić sa ambasadorom Mingom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mingom o pitanjima od ključnog značaja i izazovima koji čekaju Srbiju na međunarodnom planu u predstojećem periodu.

„Upoznao sam ambasadora Kine sa licemernim inicijativama u Generalnoj skupštini UN, protiv celokupnog srpskog naroda i tražio sam podršku Kine u borbi za istinu. Zahvalan na čvrstoj i nepokolebljivoj podršci Kine našoj zemlji u globalnim forumima, istakao sam da Srbija u ovim nelakim vremenima ceni principijelna partnerstva i čelično prijateljstvo koje se pokazalo na delima u najtežim trenucima po naš narod i državu“, objavio je Vučić na Instagramu.

Vučić je zamolio ambasadora Minga da prenese srdačne pozdrave predsedniku Si Đinpingu koji je svojim ličnim angažovanjem doprineo ogromnom napretku naše zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter