Izvor: Tanjug
15.02.2023 u 16:50
0

Predsednik Vučić razgovarao je sa moldavskom koleginicom Majom Sandu: Sagovornici su konstatovali da su srpski i moldavski narodi prijateljski!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednicom Moldavije Majom Sandu i tom prilikom izrazili obostranu podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu, kao i interes za razvoj bilateralnih odnosa Srbije i Moldavije na zajedničku korist, saopštila je pres služba Predsednika.

Dvoje sagovornika su konstatovali da su srpski i moldavski narodi prijateljski, te su, povodom poslednjih izjava, rekli da će moguća otvorena pitanja biti rešavana dogovorom.

Predsednik Vučić je predsednici Sandu uputio poziv da poseti našu zemlju, a predsednica Sandu je ovom prilikom uputila poziv predsedniku Vučiću da učestvuje na drugom Samitu Evropske političke zajednice, koji će biti održan u junu u Kisinjevu.

DAČIĆ ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI: Srbija praznik obeležava sa ponosom, kao država sa dugom slobodarskom i demokratskom tradicijom

Kako se navodi, Vučić i Sandu su razgovarali i o evropskoj budućnosti Srbije i Moldavije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter