Izvor: happy bsc
27.11.2023 u 16:59
0

„BEĆIROVIĆ JE ILI SENILAN ILI NE RAZUME“: Dodik oštro o Bećiroviću i Komšiću

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, rekao je da dva člana Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić rade sve da bi sprečili napredak Srpske, ali im to ne uspeva.

TUŽILAŠTVO SASLUŠALO HELEZA: Nije želeo da se obrati novinarima

Dodik se ogasio na svom zvaničnom nalogu na mreži iks gde je između ostalog naveo

„Čovek je ili senilan ili ne razume. I kako s takvima raditi bilo šta? Blokiraju imenovanje srpskog generala. Rade sve da bi sprečili napredak Srpske, ali im to ne uspeva. Na svim adresama dobijaju isti odgovor i opet idu po svom, ruše dogovore i samu BiH.

Onda čujete Komšića koji bi pravio neku državu oružjem. Kojim oružjem i koju državu bi on čuvao? I međunarodna zajednica ostaje nema na sve njihove provokacije i dizanje panike novim zveckanjem oružja“ naveo je Dodik.

Dodik na kraju objave zaključuje da druga dva člana predsedništva I Denis Bećirović mogu da pokušavaju „šta žele“, ali kao je rekao da Srpska ima kapacitete da se odbrani od takvog štetnog delovanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter