Izvor: Happy BSC Portal
06.01.2024 u 22:03
0

BOGOSLUŽENJE I LOŽENJE BADNJAKA: Veliki broj vernika u crkvi Pokrova Presvete Bogorodice

Među okupljenima je bilo najviše mladih koji su uz muziku i kuvano vino, nastavili druženje uz badnjak.

U crkvi Pokrova Presvete Bogorodice u Srebrenici večeras je služeno večernje, a zatim je u crkvenoj porti osveštan i naložen badnjak u prisustvu velikog broja vernika.

Litija sa badnjakom je prošla srebreničkim ulicama, a kolona od više desetina automobila je uz muziku i pesmu krenula za badnjakom od Žutog mosta, koji spaja opštine Bratunac i Srebrenica, kroz Dugo Polje, Potočare i Soloćušu do Srebrenice, prenosi Srna.

Vernici su po tradiciji u velikom broju prisustvovali bogosluženju na Badnje veče, a zatim i loženju badnjaka.

Među okupljenima je bilo najviše mladih koji su uz muziku i kuvano vino, nastavili druženje uz badnjak.

TUŽILAŠTVO PODIGLO OPTUŽNICU PROTIV PREVARANTA: Muškarac koristio OVE PRLJAVE TRIKOVE da uzme LOVU

Božićna liturgija u crkvi Pokrova Presvete Bogorodice počeće ujutru u 5 časova, a drugog i trećeg dana Božića biće služena od 9 časova.

Srpska crkvena opština je i ove godine obezbedila božićne pečenice za 30 najsiromašnijih porodica i osoba koje žive same, dodaje Srna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter