Izvor: Sr
18.03.2024 u 20:03
0

COPY CAT SINDROM SE ŠIRI BALKANOM! UČENIK u ZAGREBU sastavio spisak za ODSTREL svojih drugova! Imao i ovu jezivu FOTKU

Učenik osnovne škole u Zagrebu imao spisak za odstrel i fotografiju oružja

Šokantan slučaj dogodio se u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi, javlja net.hr.

Ministarstvo Nauke i obrazovanja obavešteno je o slučaju učenika koji je sastavio spisak učenika za odstrel, a pretnju je potkrepio fotografijom s oružjem.

Zabrinuti roditelji su pozvali policiju koja je došla u školu i sastavila izveštaj, a o svemu je obaveštena i prosvetna inspekcija koja je obavila nadzor. Roditelji smatraju da direktor nije pravovremeno reagovao, a večeras će o svemu biti reči i na sednici Veća roditelja.

TO SU NEPISMENE SELJAČINE I GANGSTERI! Urnebesna reakcija ZORANA MILANOVIĆA na odluku Ustavnog suda

„Da stvar bude još gora – prvi spisak je zgužvao, napravio je i novi na kojem je bilo ime razredne. Roditelji su u strahu, deca – šta ako taj dečak izađe napolje, dođe u školu, ne dobijaju nikakav odgovor“, rekla je majka jednog učenika.

Viša savetnica za socijalne pedagoge i preventivne programe na nacionalnom nivou Alma Rovis Brandić, iz Agencije za nauku i obrazovanje, rekla je:

„Dolazimo i u stručno pedagoški nadzor škole gde se traže propusti i izriču mere. Sarađujemo ozbiljno s ministarstvom i prosvetnom inspekcijom. Naglasila bi značaj prevencije – a prevencija je delovanje pre nego se rizik ostvari i u tom području najčešće pronađemo propuste“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter