Izvor: Kurir
18.03.2024 u 18:37
0

TO SU NEPISMENE SELJAČINE I GANGSTERI! Urnebesna reakcija ZORANA MILANOVIĆA na odluku Ustavnog suda

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je danas odluku Ustavnog suda o njegovoj kandidaturi.

Podsećamo, Ustavni sud je zaključio da predsednik Milanović ne može učestvovati u političkom delovanju bilo koje političke stranke dok obavlja svoju dužnost. Predsednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović mu je zabranio da bude na izbornoj listi i da na bilo koji način učestvuje u izbornoj kampanji dok je predsednik.

– Oni su to uradili na gangsterski način. Oni meni ne mogu ništa, ali mogu ja njima. To su seljaci, nepismeni. Pismen čovek, barem onaj koji je završio auto-školu, ima problem sa time – rekao je on.

PLASTIKA U ČOKOLADI, INSPEKCIJA REAGOVALA, PA POZNATOG PROIZVOĐAČA ODMAH UKLONILA: Šok u BANJA LUCI!

Zoran Milanović je potom okupljenima u Veloj Luci pročitao odluku Ustavnog suda.

– Hrvatski su verovatno naučili u automehaničarskoj radionici. To je, po ovim nepismenim gangsterima, zabranjeno, ali nije – rekao je on.

– Ovo mora da se reši na izborima. Na kraju, ja ću biti premijer, ali neću da govorim toj bandi kako. Biću kandidat na izborima, kao što bih mogao da budem i na evropskim izborima. Neću sebi da dam mandat. Šta je tu sporno, nepismeni gangsteri – pitao je on.

Skup HDZ-a u Lisinskom nazvao je balom vampira. On je rekao da su u prvim redovima bila dva rektora javnih univerziteta.

– Sa gangsterima ćemo se obračunati posle izbora u okviru Treće republike. Ovo je kupleraj. Go, go, in the name of God. You prostitutes – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter