Izvor: BSC Happy/Tanjug
04.07.2023 u 19:00
1

BURNO U SKUPŠTINI SRBIJE: Ćuti mera udaljenja sa sednice, nastavak sutra

Očekuje se glasanje o nepoverenju ministru Gašiću

Predsednik Skupštine Srbije, Vladimir Orlić, na kraju današnjeg rada parlamenta, posle više opomena, izrekao je meru udaljenja sa sednice poslaniku “Moramo-Zajedno” Aleksandru Jovanoviću Ćuti.

“Izričem vam meru udaljenja sa sednice, fantastičnu ste stvar u životu postigli”, prokomentarisao je Orlić i potom rekao da parlament rad nastavlja sutra u 10 časova.

Jovanović je danas tokom zasedanja više puta burno reagovao na izlaganje ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Aleksandra Martinovića, a imao je i raspravu sa samostalnim poslanikom, Dejanom Bulatovićem.

SKUPŠTINA SRBIJE: Izglasan budžet za narednu godinu u načelu

Poslanici će sutra nastaviti raspravu o predlogu za glasanje nepoverenja ministru unutrašnjih poslova, Bratislavu Gašiću, a očekuje se i glasanje o tom predlogu. Pred poslanicima je i rasprava o razrešenju ministra privrede, Radeta Baste.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BURNO U SKUPŠTINI SRBIJE: Ćuti mera udaljenja sa sednice, nastavak sutra”

  1. Orlic treba da ima beneficirani staz . Da li postoiji Zakon u Skupstini sta se sme a sta se ne sme i da se po tom Zakonu postupa a da to nisu one knjizice kojima masu i jedni i drugi , da li postoji nesto van tih knjizica po pitanju srozavanja ugleda Skupstine . Opozicija ne shvata da ovakvim ponasanjem radi na svoju stetu .

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter