Izvor: BSC Happy
27.12.2023 u 20:31
0

Devojčicu udario teretni voz, nalazi se u teškom stanju: Policija objavila urzok nesreće

U utorak uveče devojčicuu je udario teretni voz na železničkoj stanici u Zadubravlju. Ona je u teškom stanju u bolnici u Slavonskom Brodu, a policija je objavila kako je došlo do nesreće.

Srednjoškolka je izašla iz putničkog voza i neoprezno pokušala da pređe prugu, ali ju je onda udario teretni voz i odbacio nekoliko metara.

Povređenoj devojci je ukazana lekarska pomoć i prevezena je u bolnicu u Slavonskom Brodu, gde je zadržana na daljem lečenju, a povrede su okarakterisane kao teške.

„U toku uviđaja od 17.33 do 18.55 časova zatvoren je saobraćaj na južnom koloseku pruge, dok je od 17.33 do 20.15 časova zatvoren i na severnom koloseku“, saopštila je PU Brodsko – Posavina.

O navedenom događaju policijski službenici podnose izveštaj Opštinskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter