Izvor: tanjug
21.06.2022 u 13:00
0

DODIK O KANDIDATSKOM STATUSU ZA BIH: Ako ga ne bude, umire briselski dogovor!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će, ako ne bude kandidatskog statusa za BiH, umreti i dogovor postignut nedavno u Briselu.

SASTANAK SA PUTINOM USPEŠAN, ON JE RAZUMAN ČOVEK: Dodik o podršci Rusije i značaju završetka gasovoda

Dodik je podsetio da je sastanak u Briselu bio motivisan željom predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela da ponudi Evropskom savetu određen dogovor za političare iz BiH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– I dalje stojim iza toga. Ako dobijemo kandidatski status, sve što je tamo dogovoreno treba da bude ispunjeno. Ako nema kandidatskog statusa za BiH, umire i dogovor u Briselu – napisao je Dodik na svom Tviter nalogu.

U Briselu je 12. juna održan sastanak lidera parlamentarnih stranaka u BiH sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, koji je završen prihvatanjem političkog sporazuma o principima za obezbeđenje funkcionalne BiH za napredak na evropskom putu. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter