Izvor: BSC Happy
29.03.2024 u 14:38
2

DODIK RAZOTKRIO GLAVNOG AMERIČKOG ŠPIJUNA U SRPSKOJ: Mnogi su mislili da je pošten, a DODIK mu sasuo PAPIRE: „BRAVO, MAJSTORE!“ (VIDEO)

Dodik je pred celom nacijom izneo svoja saznanja o špijunima SAD u Bosni i Hercegovini, te je opozicionog političara Vukanovića optužio za saradnju sa Amerikancima, donevši i dokumente koje je priložio kao dokaz.

Vrlo je vatreno Dodik izneo svoja saznanja pred Skupštinom Republike Srpske, dok se Vukanović branio ćutanjem i povremenim vikanjem iz skupštinske klupe. Sevale su uvrede, a Dodik nije posustajao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DODIK RAZOTKRIO GLAVNOG AMERIČKOG ŠPIJUNA U SRPSKOJ: Mnogi su mislili da je pošten, a DODIK mu sasuo PAPIRE: „BRAVO, MAJSTORE!“ (VIDEO)”

  1. PA to se vidi iz aviona da je Taj Mali smrdljivko pa’s, kerina lutalica, spijuncina.. I sad kad trebaomo biti najslozniji uvek se pojave izdajice u usta ih jebem..

    1
    0
    Odgovori
  2. Kako je Sokrat govorio o demokratiji „Demokratija će platiti zato što će pokušati da odgovara svima. Siromasi će htjeti imetak bogatih. Demokratija će im to dati. Mladi će htjeti da budu uvažavani kao stari, žene će htjeti da budu kao muškarci, stranci ce htjeti prava starosjedilaca. Demokratija će im to dati! Lopovi i prevaranti će htjeti važne državne funkcije, a demokratija će im to dati.

    Kada lopovi i prevaranti preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci teze za moći, nastaće gora tiranija nego u bilo koje vrijeme monarhije i oligarhije.“

    Sokrat, 470-399 prije Hrista

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter