Izvor: Tanjug
17.06.2022 u 17:51
0

DODIK U RUSIJI GOVORIO O SANKCIJAMA Srpski član Predsedništva BIH poručio je da se takva odluka mora doneti jednoglasno, a to se neće desiti!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da BiH nije i neće uvesti sankcije Rusiji jer bi to bio „pravi apsurd i apsolutno nezamisliv presedan u svetu“, budući da je Rusija garant implementacije Dejtonskog sporazuma.

Dodik, koji prisustvuje Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, rekao je za RIA „Novosti“ da je za uvođenje sankcija potreban konsenzus u rukovodstvu zemlje, a Republika Srpska se protivi sankcijama, prenosi Srna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„BiH nije uvela sankcije Rusiji. Ova odluka treba da bude doneta na nivou Predsedništva BiH, koje se sastoji od tri člana, od kojih sam jedan ja. A da bi se donela odluka, mora da postoji konsenzus, odluka mora da se donese jednoglasno, što se neće desiti“, istakao je Dodik.

On je dodao da je Republika Srpska, čiji je on predstavnik, protiv uvođenja sankcija Rusiji, tako da one neće biti uvedene.

DODIK ZAPRETIO SARAJEVU Srpski član Predsedništva BIH poručio je da ako se nastavi sa blokadom izgradnje gasovoda, uslediće odgovor!

Dodik je napomenuo da „na formalno-pravnom nivou sankcije Rusiji nisu usvojene, a to što neki govore o tome ne znači da je to zapravo tako“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter