Izvor: Tanjug
26.04.2022 u 14:07
0

EKONOMSKI FORUM JAHORINA 2022. Milorad Dodik konstatovao da BiH nema nikakvu ekonomsku politiku!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ukazao je na otvaranju Jahorina ekonomskog foruma 2022. da BiH nema nikakvu ekonomsku politiku, da nije usvojila budžet za prošlu, a veoma je upitno, kazao je, da li će biti usvojen za ovu godinu.

Dodik je rekao da su ekonomske politike u BiH podeljene i da ona nema vlast nad monetarnim sektorima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Naglasio je da monetarnom politikom BiH upravlja otuđena grupa ljudi u Centralnoj banci koja je pod direktnom upravom monetarnih vlasti EU ili SAD.

„Tu ne možete ništa da učinite osim da posmatrate apsurd da mi našim depozitima finansiramo tuđe banke. Tako ispada da mi sa našim depozitima finasiramo neke nemačke pokrajine, jer naše depozite držimo u Dojče banci“, rekao je Dodik, prenela je Srna.

PREDLOG HDZ NAKARADAN: Izetbegović tražio otkazivanje sednice Doma naroda Parlamentarne skupštine

Podsetio je da Dojče banku ni nemačka vlada nije htela da preuzme, jer je imala dug veći od tri bruto domaća proizvoda u EU.

Na dvodnevnom Jahorina ekonomskom forumu glavna tema rasprave je globalni ekonomski izazovi i prilike, dok su kroz panele zastupljene regionalne teme kao što su „Otvoreni Balkan“, regionalna saradnja i jačanje konkurentnosti lokalnih zajednica i lokalne ekonomije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter