Izvor: Kurir
27.02.2024 u 21:42
0

HOROR U BOSNI: Nepokretni muž izmasakrirao suprugu, detalji krvavog pira digli region na noge!

Selmu Baluković (48) iz Lipnice kod Tuzle prema nezvaničnim informacijama usmrtio je strelom iz samostrela suprug Erno Sabo-Čaki (59).

Obdukcija je prema navodima lokalnih medija pokazala da je Baluković imala povrede na vratu i ubodnu ranu u predelu grudnog koša.

Telo je u kući u tuzlanskom naselju Lipnica, podsetimo, pronađeno 21. februara oko podneva. Policija je u kući zatekla Erna, mađarskog državljanina, koji je zbog ubodnih rana u predelu abdomena hitno hospitalizovan na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla. Policija je prethodno obaveštena od jednog njihovog prijatelja da mu se Erno javio na video poziv i da je primetio da je sav krvav i da leži na krevetu.

-Nalaz obdukcije pokazao je da je prostrelna rana u predelu grudnog koša preminuloj nanesena strelom. Ne znamo još da li je ispaljena iz samostrela ili je rana nanesena rukom – rekao je portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Printscreen/Facebook

Tužilaštvo navodi da sve upućuje na to da je počinitelj ubistva suprug ubijene Selme i dodaju da će sve okolnosti biti utvrđene kad se okončaju sva veštačenja.

-Sa suprugom ubijene zbog njegovog zdravstvenog stanja još nije obavljen ni prvi informativni razgovor. Kada će to biti zavisi od lekara. Ostale istražne radnje su u toku- dodao je Arnautović.

BRUTALNO UBISTVO U HRVATSKOJ: Dva beživotna tela nađena u lokvi krvi

Selma i njen suprug bili su članovi streljačkog kluba i to objašnjava činjenicu da su u kući imali samostrel. Erno Sabo-Čaki je inače stopostotni invalid koji se kretao uz pomoć invalidskih kolica. Selma je takođe koristila invalidska kolica.

Dženaza ubijenoj ženi održana je u ponedeljak u naselju Plane kod Tuzle. Iza Selme su ostali sin i ćerka, unuk, majka i brat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter