Izvor:
07.07.2017 u 17:27
0

HOROR U BRČKOM: Upucao brata na rođendanskoj proslavi!

Mladić iz Brčkog A. Č. (30) upucan je u nogu na rođendanskoj proslavi.

Policija je utvrdila da je momka u dvorištu ispred porodične kuće u Brčkom, najverovatnije zbog nestručnog rukovanja pištoljem ranio njegov brat A. Č.(27).

Medicinskim pregledom povrijeđenog u brčanskom Zdravstvenom centru, konstatirano je da je imenovani zadobio tešku povredu (prijelom butne kosti), saopćeno je iz brčanske Policije.

Policiju su pozvali iz bolnice u Brčkom i prijavila da je dovezen muškarac sa prostrelnom ranom na levoj natkolenici. Medicinskim pregledom konstatirano je da je mladić zadobio teško povređen i da ima prelom butne kosti, saopćeno je iz brčanske Policije.

Izvor: avaz.ba
Foto: Facebook/komunalnapolicija.gradabeograda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter