Izvor: Novosti
14.01.2023 u 16:29
0

HOROR U SARAJEVU: Starica silovana i pokradena na pijaci, napadač nije pronađen

Napadač još uvek nije uhvaćen.

Policijskoj upravi Centar Sarajevo obratila se starija žena te prijavila da ju je silovao muškarac na pijaci Ciglane.

Kako se nezvanično saznaje, događaj se desio pre nekoliko dana, ali je nesrećna žena slučaj prijavila tek u petak. Reč je o baki iz Ilijaša koja na pijaci prodaje priglavke, prenose mediji.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE U NOVOM SADU: Danima primoravao devojku (18) na odnose!

Da je policiji prijavljen događaj potvrdio je Mirza Hadžiabdić, portparol MUP Kantona Sarajevo, prenose mediji.

– Zaprimljena je prijava i policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo postupaju po istoj, te pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo poduzimaju mere i radnje s ciljem rasvetljavanja i dokumentovanja svih okolnosti vezanih za prijavljeni događaj s obilježem krivičnih dela “Teška krađa na naročito drzak ili naročito opasan način” i “Silovanje“. Imajući u vidu navedeno, u cilju zaštite interesa žrtve, ali i istrage, ne možemo dati bilo kakvu dodatnu ili detaljniju informaciju – kazao je Hadžiabdić.

Kako se saznaje, napadač još uvek nije uhvaćen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter