Izvor:
31.07.2017 u 03:19
0

JEZIVO: Mladić silovao rođaku (6), devojčica kroz suze sve ispričala majci!

Devojčica je kroz suze sve ispričala svojoj majci, koja je daljeg rođaka prijavila policiji.

Mladiću (25) iz Skoplja, uhapšen je pod sumnjom da je silovao svoju rođaju (6), i njemu je određen pritvor od 30 dana.

Protiv mladića, dežurni javni tužilac iz Osnovog javnog tužilaštva u Skoplja izdao je naredbu za sprovođenje istrage zbog sumnje da je počinio krivično delo "polni napad nad maloletnikom koji nije napunio 14 godina“.

Prema saopštenju Tužilaštva, mladić je zloupotrebio poverenje devojčice, koja je živela u susednoj kući, ali u istom dvorištu.

On je iskoristio trenutak kada u blizini nije bilo nikoga, pa je od male rođake zatražio da mu donese čašu vode. Kada mu je devojčica donela, on je uletao za njom u kuću i tu je silovao.

Nešto kasnije, devojčica je kroz suze sve ispričala svojoj majci, koja je daljeg rođaka prijavila policiji, a sa devojčicom rade psiholozi kako bi se doznalo šta je sve preživela od monstruoznog rođaka.

Osumnjičenog mladića Tužilaštvo tereti i za "druga polna dejstva nad žrtvom“.

Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter