Izvor: ALo.rs
14.04.2024 u 08:58
2

KAŽNJAVAJU GA AKO PROGOVORI NA SRPSKOM: Britanci BRUTALNI prema Karadžiću u zatvoru, sin Darko otkrio užasne detalje

Prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić kaznu služi u katastrofalnim uslovima, kaže sin generala Ratka Mladića Darko.

Kaže da Karadžić služi kaznu u zatvoru koji je kao srednjevekovni.

– On je stalno u samici, ne dozvoljavaju mu kontakt sa ostalim zatvorenicima. Pokušava da zakaže sastanke sa Upravom da se žali na to, onda posle dugo vremena dobije taj sastanak, a čuvari ga ne puste, pa ispadne da nije došao… Kažnjavaju ga tako što mu oduzimaju dušeke i jastuke. Mora sa porodicom da govori na engleskom jeziku, a kažnjavaju ga ako progovori na srpskom – kazao je Darko Mladić za Informer TV.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KAŽNJAVAJU GA AKO PROGOVORI NA SRPSKOM: Britanci BRUTALNI prema Karadžiću u zatvoru, sin Darko otkrio užasne detalje”

  1. Degenerici nas uče demokratiji i ljudskim pravima ,dal će naša država jednom shvatiti da moramo da postanemo kvarni i surovi da bi se uklopili u sistem.Naši mladi stavovi ih samo bodre u demonstraciji sile.Zašto smo dozvolili da sve ove godine prikriva može njihova zverstva i neprijateljski prema nama?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter