Izvor: TANJUG
15.10.2023 u 20:17
0

KOPAČI „PROPEVALI“: Sud odredio pritvor osumnjičenima u slučaju „Tunel“, evo šta su rekli u policiji

Sud u Podgorici danas je odredio pritvor do 30 dana osumnjičenima u slučaju „Tunel“ Katarini Baćović, Marjanu Vuljaju, Ivici Piperoviću i Nikoli Milačiću.

Pritvor je odredio sudija za istragu u Osnovnom sudu u Podgorici. Oni su uhapšeni u četvrtak po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva zbog sumnje da su deo kriminalne grupe koja je iskopala tunel do depoa Višeg suda u Podgorici.

Baćović je na saslušanju u petak pred policijskim inspektorima priznala da je imala određenu ulogu u slučaju poznatom u javnosti kao „Tunel“. Prema navodima iz jednog dokumenta tužilaštva u koji su podgorički mediji imali uvid, Marijan Vuljaj je u odbrani rekao da su krađu stvari iz depoa organizovali osumnjičeni Piperović zajedno sa Nikolom Milačićem, kao i da mu je to poznato iz razgovora sa Baćovićevom.

BRUKA U PODGORICI: Viši sud još ne zna koliko je predmeta bilo u depou pre afere „Tunel“

S druge strane, Piperović je pred tužiocem negirao krivicu i, prema nezvaničnim informacijama, rekao da tokom pretresa njegove kuće i dvorišta nije pronađen bilo kakav predmet, a da pod uslovom da jeste, istakao je da ostavlja mogućnost da je neko lice bez njegovog znanja to učinilo.

Prethodno su krivične prijave zbog kriminalnog udruživanja, teške krađe i sprečavanja dokazivanja u saizvršilaštvu, podnete protiv grupe državljana Srbije Veljka Markovića (1991), Milana Markovića (1970), Dejana Jovanovića (1993) i Vladimira Erića (1991) koji su označeni kao kopači tunela u dužini od 30 metara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter