Izvor: VIJESTI.ME
04.10.2023 u 11:59
0

KUDA I KAKO SU UTEKLI RUDARI: Jedan taksijem u Srbiju, dvojica busom do BiH

Nekoliko sati nakon iznošenja pištolja i pušaka iz depoa Višeg suda, Jovanović se domogao Bijelog Polja, a Markovići Foče

Nekoliko sati nakon iznošenja pištolja i pušaka iz depoa Višeg suda u Podgorici Dejan Jovanović (31) domogao se Bijelog Polja, odakle je istog dana, 11. septembra, taksijem prešao granicu sa Srbijom, na prelazu Dobrakovo.

POSLANIK SRPSKOG KLUBA U BIH: Bećirović i Komšić žele sukobe u BiH

 

To su u istrazi “Tunel” utvrdili policajci i tužioci, koji su došli do dokaza da su Veljko Marković (32) i njegov stric Milan Marković (53) istog dana ušli u autobus koji saobraća do Sarajeva, ali su karte kupili do Foče, što im je bila krajnja odrednica.

Njih dvojicu su na Autobuskoj stanici u Podgorici snimile nadzorne kamere, a izlazak iz države evidentirali su granični policajci na Šćepan Polju. Njihove kolege na Dobrakovu evidentirale su kada je iz države izašao Erić, a taj državljanin Srbije snimljen je i na naplatnim punktovima na auto–putu.

“U odnosu na okrivljenog Vladimira Erića (32) postoji podatak da je ušao u Crnu Goru, pri čemu u Crnoj Gori nema prijavljeno boravište, a dosadašnja raspisana potraga za njim nije dala rezultate, pa je jasno da se krije i da je nedostupan državnim organima”, kazao je  nezvanično izvor iz istrage.

Njegovu sugrađanku Katarinu Baćović traže zbog sumnje da im je iznajmila poslovni prostor iz kog su prokopali tunel do sudskog depoa. Za tom Podgoričankom policija je i juče tragala.

Prema informacijama  utvrdili su s kim je kontaktirala i kuda se kretala do dana kada je otkriven njen identitet, ali ne i gdje joj se izgubio trag.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter