Izvor: HAPPYBSC/N1.HR
13.02.2024 u 00:48
4

MILANOVIĆ OPET UZBURKAO JAVNOST: Sa Srbijom su odnosi okej, ne mogu biti bolji, ali nemam dobre sa SDA i Izetbegovićem

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ocenio je kako su njegovi odnosi sa Srbijom "okej" i dodao da loše odnose ima samo sa "delom sarajevske čaršije", misleći na Stranku demokratske akcije Bakira Izetbegovića.

„Moji odnosi sa susedima, bez obzira na otrov koji prosipa (premijer Hrvatske Andrej) Plenković, nisu dobri samo sa delom sarajevske čaršije, sa SDA i Bakirom Izetbegovićem“, rekao je Milanović

Sa druge strane, za Milanovića su odnosi sa Srbijom „okej“.

DARKO MLADIĆ OPTIMISTIČAN: Za Ratka Mladića, najvažnije to što ga pregleda tim lekara iz Republike Srpske koji govore srpski jezik.

 

„Sa Srbijom su odnosi okej, ne mogu biti bolji“, istakao je Milanović u delu intervjua gde se osvrnuo na odnose u regionu.Predsednik Hrvatske je kazao i kako su odnosi sa Mađarima „mnogo bolji, nego kao kad kaže raniji premijer Holandije da će Mađarska morati da kleči“.

„Pa ko si ti? Kruna svetog Stjepana (kruna kojom su krunisani ugarsko-hrvatski kraljevi) nije moja kruna, ali je brate jednako stara kao holandska, kako to uopšte možeš da kažeš. Iz te arogancije i oholosti proizilaze novi problemi. Ljudi imaju identitet, ponos i samopoštovanje“, naveo je Milanović.

Hrvatski šef države je u intervjuu ocenio i kako je status Hrvata u Bosni i Hercegovini „ispod svakog nivoa“ i dodao kako je uloga Plenkovića u tome „kukavička“.

„Ne radi se ništa što bi njega moglo prikazati u sivom svetlu u Briselu ili kao nekog ko diže prašinu i filozofira“, rekao je Milanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “MILANOVIĆ OPET UZBURKAO JAVNOST: Sa Srbijom su odnosi okej, ne mogu biti bolji, ali nemam dobre sa SDA i Izetbegovićem”

  1. Nesposobna vlast u srbiji ima sansu da pregovore sa eu pomeri sa mrtve tacke hitnom satl diplomatijom obilaskom nepriznavaca kosova pridobiti madjarsku i hrvatsku iako je to zvucalo kao nemoguca misija i sa obzirom na nove geostrateske okolnosti vratiti se na rezoluciju 1244 a u medjuvremenu pristupiti BRIKSU povecati pritisak

    0
    0
    Odgovori
  2. Hrvati su prevareni od strane Bosnjaka. Doneli su na tacni drzavu muslimanima i sad su dobili Komsica, kog nisu glasalinda, ih presstavlja. Ako se sad ne izbore, kroz izborni zakon, postace manjina, i zavesili su sa BiH kao Srbi sa Hrvatskom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter