Izvor: Kurir
08.08.2023 u 13:43
2

BIO SRBIN DOK JE TREBALO: Evo šta je uradio MILOJKO SPAJIĆ

Lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić dostavio je Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore dokaz o otpustu iz državljanstva Srbije, rečeno je podgoričkim Vijestima u tom ministarstvu.

– Lider Pokreta Evropa sad g. Milojko Spajić 30. juna 2023. godine je dostavio Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore Rešenje o otpustu iz državljanstva Srbije – rekli su iz MUP odgovarajući na pitanja Vijesti.

„DO SLEDEĆEG SUSRETA, DRAGA NAŠA PRIJATELJICE ČEN BO“: Predsednik Vučić ispratio ambasadorku Kine na aerodromu Nikola Tesla

MUP Srbije je u februaru dostavio crnogorskoj Državnoj izbornoj komisiji informaciju da Spajić ima prebivalište u Beogradu. Taj podatak je, pošto je uoči predsedničkih izbora ustanovljeno da Spajić ima i državljanstvo Srbije, bio povod za njegovu diskvalifikaciju iz trke za poziciju šefa države, podsećaju Vijesti.

Spajić je ranije kazao da je pasoš države Srbije dobio dok mu je brat studirao u toj zemlji, a on bio u Japanu.

On je rekao da je jedan od razloga što je uzeo pasoš Srbije i taj što je u Japan mogao da putuje bez vize, dok to, kako je naveo, nije mogao sa pasošem Crne Gore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BIO SRBIN DOK JE TREBALO: Evo šta je uradio MILOJKO SPAJIĆ”

  1. Sad mi je lakše kad znam da je srpski narod ostao bez jednog strada kome je trebao pasoš jer nije znao kome će se carstvu prikloniti. Ej djetiću,Njegoš bi te kotrljao niz Lovćen ko tikvu, mislim ko Milatovića.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter