Izvor:
16.04.2018 u 03:33
0

MLADEN BOJANIĆ: Neću čestitati Đukanoviću na pobedi!

– Crna Gora je birala kako je birala. Ja sam ponosan na svoj rezultat. Imali smo za protivnika čoveka koji je zarobio institucije i državu – istakao je večeras kandidat većeg dela opozicije za predsednika Crne Gore Mladen Bojanić.

– Ja ću nastaviti da se borim i ovo je dobra osnova za novu borbu. Uveli smo novu retoriku, Crna Gora to nije prepoznala. Nastaviću da se borim da oslobodimo Crnu Goru od Đukanovićeve diktature – kazao je Bojanić.

Bojanić je rekao i da neće čestitati Đukanoviću pobedu na izborima.

On je kazao da u ovom trenutku nema rezultate izbora i da neće govoriti o tome. On se zahvalio svim biračima koji su mu dali glas.

Kurir
Foto: Twitter/Me mreža

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter