Izvor: happybsc
05.12.2023 u 22:45
1

MONSTRUM DOLIJAO I UHAPŠEN: Ministar policije izneo detalje zločina(Video)

Ljupčo Palevski Palčo, osumnjičen za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske (14) i Pančea Žežovskog (74), uhapšen je večeras, saznaje portal Skoplje1.

Palevski je prema nezvaničnim inforamcijama priveden na granici nakon raspisane međunarodne poternice.

Kako nezvanično saznajemo, Palevski je priveden na graničnom prelazu Turska-Sirija.

Ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski trenutno održava vanrednu konferenciju za novinare na kojoj otkriva detalje o hapšenju Ljupča Palevskog-Palčo, prvoosumnjičenog za otmicu i ubistvo 14-godišnje Vanje Đorđevske.

Danas kada smo podneli krivične prijave protiv pet osumnjičenih lica, a da su optužnice na više od 40 stranica predata javnom tužilaštvu.

Ljupčo Palevski-Palčo, osumnjičen za otmicu i ubistva Vanje Gorčevske i Pančeta Žežovskog, uhvaćen je u Turskoj, javili su makedonski mediji.

On je osumnjičen da je direktni izvršilac ubistva devojčice i frizer, a još četiri osobe, među kojima je i Vanjin otac, takođe se sumnjiče za učešće u ovom gnusnom zločinu.

Ta četvorica osumnjičenih privedena su večeras sudu.

– Prvo kao čovek, kao rotditelj i građanin Makedonije – rekao je Spasovski.

Kolege iz prijateljske Turske su javile da je planer, glavni koordinator i izvršilac ovih krivičnih dela je uhapšen. To je poslednji deo ovog strašnog čina–  dodao je ministar.

On je ovu petorku opisao kao monstrume, koji su zaprepasili ne samo Makedoniju.

Rekao je i da je za Palevskim po hitnom postupku raspisana takozvana „crvena poternica“ Interpola, koja je vidljiva u celom svetu.

„Posebnu zahvalnost želim da uputim prijateljima u Turskoj, Srbiji, Bugarskoj, njihovim predsednicima, minsitrima uunutrašnjih poslova…“, rekao je Spasovski.

On je rekao da se Palevski nalazi u ekstardicionom pritvoru, te da se sada čeka okončanje procedure nakon koje će biti sprovedn u Makedoniju, gde će biti „zadovoljena pravda“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MONSTRUM DOLIJAO I UHAPŠEN: Ministar policije izneo detalje zločina(Video)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter