Izvor: Novosti
29.11.2021 u 16:19
0

Muškarac kod Broda provalio u katoličku crkvu i obio dva automobila!

Policijski službenici Policijske stanice Brod, identifikovali su osobu sa inicijalima I.J. sa područja te opštine, za koju postoji osnov sumnje da je izvršila noćnu provalu u jedan tamošnji verski objekat i u dva putnička automobila.

U današnjem policije navodi se da je I.J. identifikovan već u prošli petak, 25./26. novembra, „nakon što je prethodne noći izvršio provalu u jedan verski objekat i dva automobila koja su se nalazila parkirana ispred tog objekta“.

– Iz jednog putničkog automobila otuđen je novac – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako mediji saznaju, pod teretom sumnji da je izvršio provale, u dva automobila i u katoličku crkvu u Koraćima, nadomak Broda, je 67-godišnji Ivo J. (67), meštanin iz tog sela.

 Za sada, iz crkve i jednog automobila nije uočen, tačnije prijavljen nedostatak novca, dok je vlasnik drugog automobila prijavio da mu je ukradeno oko 500 kuna – kazuje izvor.

Iz policije su najavili da će „protiv I.J. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izveštaj o izvršenom krivičnom delu „Teška krađa“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter