Izvor:
05.09.2016 u 17:21
0

NASTAVAK SUĐENJA RATNOM KOMANDANTU ARMIJE BIH: Naser Orić sutra pred sudom

U Sudu BiH sutra će biti nastavljeno suđenje ratnom komandantu takozvane Armije BiH u Srebrenici Naseru Oriću i pripadniku te vojske Sabahudinu Muhiću.

Oni su optuženi da su 1992. godine u mestima Zalazje, Lolići i Kunjerac ubili trojicu zarobljenika srpske nacionalnosti – Slobodana Ilića, Milutina Miloševića i Mitra Savića.

Banjalučki mediji podsećaju da je na ročištu 23. avgusta specijalista sudske medicine iz Beograda Zoran Stanković rekao da su tokom obdukcije tela Milutina Miloševića pronađene povrede nanesene vatrenim oružjem i tupim predmetom.

Stanković je precizirao da je tokom parcijalne obdukcije pronađena rana u levom lopatičnom pređelu tela nanesena projektilom kalibra 7,65 milimetara, odnosno pištoljskom municijom, a da je druga rana, koja je pronađena na glavi, uzrokovana tupim predmetom.

Taj svedok Tužilaštva je naveo da je povreda na glavi tupim predmetom najverovatnije nastala dok je Milošević još bio živ.

Tanjug
Foto: Twitter/Hüseyin Haznedaroğlu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter