Izvor: Kurir
26.02.2024 u 13:56
0

NESTAO MLADIĆ U HRVATSKOJ: Rekao da ide da prošeta, nikada se nije vratio, misterija koja je obuzela čitav region

Među 2.857 nestalih, u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba Hrvatske nalazi se čak 601 lica za kojima se traga preko dvanaest godina, a među njima je Osječanin Danijel Papratović koji je nestao pre više od 24 godine.

Njegova porodica nikada nije digla ruke, i danas iščekuju bilo kakvu informaciju koja bi mogla da rasvetli sudbinu njihovog najmlađeg sina. Prag porodičnog doma Danijel je poslednji put prešao 13. decembra 1999. oko 17.15 sati. Rekao je da ide u šetnju i da će se brzo vratiti. Sledećeg jutra u šest sati trebalo je da bude u Višnjevcu i vozi robu u Nemačku, ali nije se pojavio.

Na dvorišnim vratima godinama kasnije stajaće fotografija i obaveštenje: „Traži se Danijel Papratović – Papra, star 23 godine, tamne kratko ošišane kose, visok oko 190 centimetara“.

-Nismo hteli da isključimo kućni telefon jer sin zna taj broj-rekli su nesrećni roditelji.

U njegovoj sobi i dalje je sve kako je i bilo.

OBMANJIVALA NESREĆNOG MUŠKARCA ZA NOVAC! Lažna doktorka zavela penzionera, pa mu ukrala sve što ima!

-Nismo hteli da isključimo kućni telefon jer sin zna taj broj. Tražili smo ga u zemljama bivše Jugoslavije, Mađarskoj, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Americi… gde god smo dobili naznaku da bi mogao biti. Te informacije dobijamo od vidovnjaka, druge pomoći nemamo- ispričali su svojevremeno Danijelovi roditelji Ivan i Eva Papratović za tamošnje medije.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter