Izvor: Tanjug
05.06.2022 u 19:44
0

NOVE PREPIRKE HRVATA I BOŠNJAKA U BIH Bakir Izetbegović optužen da polako priprema biračko telo na propast unitarističko-građanskog modela!

DZ BiH je, nakon što je Evropska narodna stranka usvojila Rezoluciju o BiH, javno upitao predsednika SDA Bakira Izetbegovića zašto ne objasni „građanima“ propast unitarističko-građanskog modela koji je pokušao da nametne na Kongresu Evropske narodne stranke.

„Nakon neuspeha usledio je pokušaj blokade dolaska same Rezolucije na dnevni red“, naveli su iz HDZ-a BiH, prenela je Srna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju HDZ dodaje da je Izetbegović u svojim neuspesima javno upregao „građanske“ medijske telefone da je ruše i obezvrede unutar BiH da bi spasio svoj međunarodni neuspeh.

HDZ BiH napominje da je porodica Evropske narodne stranke svesna pogubnosti radikalno – unitarističkih pretenzija u pokušaju stvaranja jednonacionalne države.

INCIDENT U CETINJSKOM MANASTIRU Aktivistkinja optužila sveštenika za napad, iz SPC tvrde: „Ovo je izrežiran događaj, privatni performans i stvaranje nereda“!(VIDEO/FOTO)

„Tri konstitutivna naroda su temeljno konstitucionalno i institucionalno načelo Dejtonskog mirovnog sporazuma. Izborni zakon BiH i njegove izmene, bilo danas ili sutra, omogućiće legitimnu valorizaciju političke volje tri konstitutivne zajednice“, kažu u HDZ-u BiH i dodaju da Izetbegović „za tako nešto valjda polako priprema biračko telo koje je sam radikalizovao“.

U Roterdamu je nedavno na Kongresu Evropske narodne stranke usvojena i rezolucija o BiH.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter