Izvor:
04.05.2019 u 13:31
0

NOVI AMBASADOR CRNE GORE U SRBIJI: Milo Đukanović odlučio ko će biti amasador u Srbiji!

Crna Gora — Predsednik CG Milo Đukanović odlučio je da novi ambasador CG u Srbiji bude aktuelni politički direktor DPS Tarzan Milošević.

Crnogorski predsednik i lider DPS-a prelomio je oko imenovanja novog ambasadora u Srbiji.

Sadašnji crnogorski ambasador u Beogradu je bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović, koji u julu po sili zakona odlazi u penziju jer tada puni 67 godina.

Nekadašnji poznati privrednik koji je karijeru počeo u Višegradu, a potom se biznisom bavio u rodnom Bijelom Polju, politički uzlet je počeo kao predsednik opštine Bijelo Polje, i na toj funkciji je proveo dva mandata. Potom je izabran za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja u vladi Mila Đukanovića, da bi prešao na sadašnju partijsku funkciju.

U vrhu DPS Milošević slovi za čoveka bliskog srpskoj opciji, ali i nekog ko je znao da „čuje“ stavove opozicije o brojnim pitanjima.

Izvor: B92
Foto: Twitter/__cruelladevil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter