Izvor: Blic.rs
10.07.2020 u 18:25
0

OBAVEZAN TEST! GRCI zahtevaju od putnika da dokažu da su NEGATIVNI na KORONU!

Vlasti Grčke danas su najavile strože mere za putnike koji na teritoriju te zemlje stižu iz Bugarske, preko kopnenog graničnog prelaza Promahonas, gde će od 14. jula biti obavezan negativni test na COVID-19 ne stariji od 72 časa.

OBAVEZNO PROČITAJTE

Najcrnji dan, preminulo 18 ljudi od korone (VIDEO)

POOŠTRENE MERE U NOVOM SADU! Sve zabrane počinju odmah!

KONAČNO DOBRO VEST IZ GRČKE! Srpski turisti na Eviji – negativni

ŽELITE DA SE TESTIRATE NA KOVID-19! Evo gde i kako TO MOŽETE URADITI!

DOBRE VESTI IZ RUSIJE! Vakcina PROTIV KORONE funkcioniše i klinička ispitivanja PRI KRAJU!

Ukazujući na porast broja „uvezenih“ i lokalnih slučajeva korona virusa u zemlji, portparol grčke vlade Stelios Pecas rekao je da je to razlog za uzbunu i da se mora učiniti kraj neprihvatljivom popuštanju discipline u situaciji kada pandemija i dalje traje.

Za putnike sa drugih delova Balkana osim negativnog testa i dalje ostaje obaveza da se popuni formular s podacima o mestu boravka putnika tokom posete Grčkoj, a ti formulari moraju biti popunjeni 24 časa pre dolaska, dok je do sada to bilo 48 časova.

SAZNAJTE JOŠ

OSUĐEN JUTKA! Tri meseca zatvora za seksualno uznemiravanje

JOŠ DANAS TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE! Ove godine se to radi elektronski!

ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO PEVAČICE Stručnjak iz Marjanovićevog tima izostao u sudnici

Broj nasumičnih testiranja na graničnom prelazu biće povećan, rekao je Pecas, a navodi agencija ANA.

U izjavi za Rojters jedan zvaničnik grčkog ministarstva zdravlja potvrdio je da je tokom protekla 24 časa na graničnom prelazu Promahonas registrovano 29 slučajeva korona virusa i da se očekuje da do kraja dana taj broj bude veći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter