Izvor: Kurir
29.10.2023 u 10:22
1

OTKRIVENO KO JE VLASNIK UKRAJINSKOG HELIKOPTERA KOJI JE IZNENADA SLETEO U HRVATSKU: Došao da lovi dok zemlja gori!

Vlasnik helikoptera koji se u petak iznenada spustio na njivu u Karlovcu je poznati ukrajinski milioner Igor Mazepa!

Meštani okolnih sela, podsetimo, primetili su u petak na jednoj njivi helikoper sa ukrajinskim oznakama nakon čega su hitno alarmirali službe bezbednosti koje su iz predostrožnosti trakom ogradile helikopter. Nikome nije bilo jasno šta se događa jer od posade nije bilo ni traga ni glasa.

Počasni konzul Ukrajine u Hrvatskoj Ivica Pirić, prijatelj ukrajinskog milionera, navodi za hrvatske medije da se nakon incidenta čuo s Mazepom. Ukrajinac mu je navodno rekao da je došlo do greške u protokolu i da mu je žao zbog toga. Mazapa je dodao da će učiniti sve kako se takve stvari ubuduće više ne bi događale i da će svi letovi biti odrađeni po svim pravilima.

Ukrajinski milioner je inače veliki ljubitelj Hrvatske, tamo često boravi, a sada je helikopterom zapravo došao u lov na divlje svinje. Let će ga međutim prilično koštati jer će zbog neregularnosti morati da plati veliku kaznu, ali bogatom investicionom bankaru to ne bi trebalo da bude prevelik problem.

Mazepa je i veliki ljubitelj adrenalinskih aktivnosti što se može zaključiti po fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu. Može se videti kako upravlja helikopterom, lovi, skija, vozi motor, jaše konja… U avanture rado vodi i svoga sina.

Igor Mazepa osnovao je 2004. godine kompaniju koja je do dan danas zadržala poziciju jedne od tri najbolje investicione banke u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OTKRIVENO KO JE VLASNIK UKRAJINSKOG HELIKOPTERA KOJI JE IZNENADA SLETEO U HRVATSKU: Došao da lovi dok zemlja gori!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter