Izvor: KURIR
04.02.2024 u 19:30
0

PEKAR IZ BIH UBIJEN NA PARKING U AMERICI: Ervin pronađen mrtav na parkingu, zajednica u šoku, nedavno dobio DRUGO DETE

Muškarac poreklom iz BiH proglašen je mrtvim nakon što je upucan u svojoj pekari u američkom gradu Lorensvilu.

olicija nije saopštila identitet nastradalog muškarca, međutim, mediji iz BiH navode da je ubijen Ervin Fejzić (37) koji je rodom iz Doboja. Fejzić je prema navodima portala Crna hronika vodio porodičnu pekaru na auto-putu Skenik sa majkom i sestrom.

Ubistvo se dogodilo u subotu oko 7 sati ujutru.

Policija je nakon poziva hitne pomoći na parkingu zatekla muškarca sa prostrelnim ranama. Lekari su pokušali da ga ožive, međutim, nisu uspeli i proglašen je mrtvim.

Detektivi su proveli ceo dan tražeći svedoke i pregledavajući snimke nadzora u pokušaju da spoje događaje koji su doveli do tragedije.

Motiv smrtonosne pucnjave još nije poznat.

 

MUŠKARAC UBIJEN U BANJALUCI: Hapšen u akciji „Čistač 2“, bio u stanu sa devojkom

 

 

Zajednica bosanskih stanovnika u Lorensvilu šokirana je napadom.

– Ljudi ne mogu da veruju da se ovako nešto dešava! To je poražavajuće… Ne znam šta da kažem. Poznajemo ga najmanje 20 godina. Кupovali smo hleb od njega mnogo puta – rekao je prijatelj žrtve Elvis Sinanović.

Prijatelj ubijenog je za Fox 5 rekao da je Fejzić bio voljeni muž i otac.

– Ervin je bio miran momak, porodičan, upravo je dobio svoje drugo dete… Ovo je šok za sve – rekao je Sinanović.

Zajednicu bosanskih stanovnika, podsetimo, nedavno je potresla i vest da je devojčica poreklom iz BiH preminula od povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći u Solt Lejk Sitiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter