Izvor: kurir
04.02.2024 u 22:15
0

UHAPŠENA ŽENA U VEZI UBISTVA U BANJALUCI: Još jedan saslušan, izboden nožem

Banjalučka policija uhapsila je ženu M.M. nakon ubistva Zvonimira Stefanovića u banjalučkom naselju Borik, dok je muškarac koji je odveden u policiju saslušan u svojstvu svedoka.

Stefanović je danas ubijen u stanu hladnim oružjem ubodom u grudi.

„Na licu mesta izvršen je uviđaj pri čemu je konstatovano da se radi o krivičnom delu ubistvo, koje je izvršeno od strane nepoznatog počinioca. Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne mere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog dela i otkrivanju počinioca. Naložena je i obdukcija koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske“, saopštili su iz OJT Banjaluka.

PEKAR IZ BIH UBIJEN NA PARKING U AMERICI: Ervin pronađen mrtav na parkingu, zajednica u šoku, nedavno dobio DRUGO DETE

Kako saznajemo, on je u zgradi imao iznajmljen stan. Nezvanično saznajemo da je sa njim u stanu bila ženska osoba.

Takođe, nezvanično saznajemo da je Z.S. ranije dovođen u vezu sa zloupotrebom droga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter