Izvor: Kurir
24.04.2024 u 19:14
0

UPLAKANI ĐACI OSTAVLJALI CVEĆE U DVORIŠTU ŠKOLE: Sutra sahrana Milane iz Banjaluke koja je nastradala u Rebrovcu

Milana Koprena, pedgog OŠ „Branko Radičević“ u Banjaluci, koja je nastradala u ponedeljak kada ju je, kako se sumnja u naselju Rebrovac, automobilom usmrtio S. S. (20) iz Laktaša, biće sahranjena sutra u Karanovcu.

Ona će biti sahranjena u 13.30 časova na groblju Ducipolje.

Danas je primećena pojačana policijska kontrola na mostu u Rebrovcu gde je došlo do tragičnog događaja, prenose mediji.

AUTOBUS SLETEO U PROVALIJU U HRVATSKOJ: Vozilo SMRSKANO, vozač prevezen u bolnicu (VIDEO)

Kako se navodi, vozač automobila marke pežo je izgubio kontrolu u krivini, najverovatnije usled neprilagođene brzine, proklizao preko susedne trake kojom se kretala Milana i udario je.

Milana Koprena ostavila je neizbrisiv trag u životima mnogih generacija, poručili su iz banjalučke OŠ „Branko Radičević“ u kojoj je ona dve decenije predano radila, ali njen život u trenu je tragično okončan dok se vraćala sa posla.

Nakon ove nesreće, tuga je zavladala i u dvorištu škole gde su đaci, kolege i brojni građani u suzama ostavljali cveće i palili sveće, a iz škole su naveli da kolektiv i učenici tuguju za voljenom Milanom i saosećaju sa porodicom Koprena.

Kako su naveli, knjiga žalosti otvorena je u zbornici škole.

Milana Koprena je prošle godine bila dobitnik Svetosavske nagrade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter