Izvor: Tanjug
17.06.2022 u 18:59
0

PODRŠKA ESKOBARA „OTVORENOM BALKANU“ Američki diplomata rekao je da sve dok je ta inicijativa usmerena ka evropskim integracijama, „oni su tu da je podrže“!

Zapadni Balkan bi trebalo da bude deo Evropske unije, izjavio je u Ohridu specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar.

Eskobar, koji prisustvuje Prespanskom forumu, je najvažnijim ocenio pitanje evropskog proširenja, prenosi RTK2.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Kada govorimo o izazovima Zapadnog Balkana, njih je mnogo, ali moramo da se fokusiramo na mogućnosti koje imamo ovde. Moramo da idemo napred sa pitanjima sa kojima se suočavamo u regionu“, kazao je Eskobar.

KONSULTACIJE SA MMF OKO PENZIJA Ministar finansija Siniša Mali o povećanju penzija i izmeni švajcarske formule!

Američki diplomata je rekao da je Zapadni Balkan geografski usklađen sa svim ostalim standardima i trebalo bi da bude deo EU i prilika za nove generacije.

On je, govoreći o inicijativi Otvoreni Balkan, rekao da ta inicijativa sve dok je usmerena ka evropskim integracijama, „oni su tu da je podrže“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter