Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
19.11.2023 u 09:07
0

POLICAJAC UZIMAO MITO OD TURISTE: Napisao kaznu, pa poklekao pred 20 evra (VIDEO)

Policajac je pokušao da objasni kako da plate kaznu koju je već napisao, ali nedugo zatim, "popustio" je pred novčanicom i uzeo je novac, a na kaznu je "zaboravio"

Turski turisti na motorima snimili su pomoću kamere na kacigi saobraćajnog policajca u Jablanici kako uzima mito od 20 evra. Naime, na snimku se vidi par turista iz Turkse, koji su se kretali motociklima kada ih je saobraćajni policajac zaustavio.

Odmah na početku objasnili su mu da ne znaju naš jezik i pokušali da se sporazumeju na egleskom.

Policajac je onda pokušao da im objasni da su napravili prekršaj u toku vožnje pritom vrlo oskudno baratajući engleskim jezikom. U toku razgovora jedan dvojice turista izvadio je iz novčanika 20 evra i pružio policajcu.

Policajac je međutim nastavio da im objašnjava kako da plate kaznu koju je već napisao, ali nedugo zatim, „popustio“ je pred novčanicom i uzeo je novac, a na kaznu je „zaboravio“.

Muškarci su nastavili dalje na svojim dvotočkaišima „oslobođeni“ kazne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter