Izvor: Blic.rs
27.11.2020 u 08:48
0

PORAST BROJA OBOLELIH U SRPSKOJ: ŽIVOTNO UGROŽENO 54 LJUDI

Zbog virusa korona u bolnicama u Srpskoj do juče je bilo hospitalizovano 1.176 građana, a na respiratoru su se nalazila 62 pacijenta.

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci hospitalizovano je 439 zaraženih građana, te još 737 u deset opštih bolnica, piše Srpskainfo.

U bolnici u Banjaluci leži 54 životno ugroženih pacijenata, tešku kliničku sliku ima 167 ljudi, a srednje tešku 208 građana. Na respirator je priključeno 47 građana.

Nakon Banjaluke, najviše hospitalizovanih je u dobojskoj bolnici – 154, a sledi Bijeljina sa 103 pacijenta kojima je neophodna bolnička nega. Najviše pacijenata na respiratoru, po pet, je u zvorničkoj i gradiškoj bolnici.

SVE O SPORTU

DOKTOR JOVANOVIĆ OTKRIO KAKO JE SPOJIO FUDBALSKU IKONU I TENISKOG KRALJA: MARADONA OBOŽAVAO NOLETA (FOTO)

SRBIN RASPLAKAO GRKE: Objasnio im zašto nije mogao da igra za Helene!

ISPLIVALE ŠOKANTNE INFORMACIJE: Mateus je u Partizan došao po zadatku tajne službe, imao je pištolj i knjižicu!

Prema podacima Instituta za javno zdravstvo RS, ukupan broj opravljenih u Srpskoj od virusa korona je 13.856, što predstavlja 47,82 odsto od ukupnog broja potvrđenih slučajeva infekcije.

Od kovida su, nažalost, preminule 962 osobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter