Izvor: Alo.rs
21.09.2020 u 07:40
0

PREDSEDNIK POKRETA ZA PROMENE POSLAO PISMO NATO: Đukanović hoće rat!

Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene, u pismu koje je uputio generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu navodi da su bezbednosne prilike u Crnoj Gori pogoršane posle izbora.

Medojević u pismu tvrdi da postoje „zabrinjavajući javni nastupi“ Mila Ðukanovića koji, kako kaže, „najavljuje formiranje paravojnih formacija i preti da će biti spreman da inicira nasilje i izazove oružane sukobe u Crnoj Gori“, prenosi CDM.

Medojević navodi i da je kao član skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost bio u prilici da se neposredno upozna sa obimom, „snagom i brojnošću balkanske konfederacije organizovanog kriminala čije je sedište u Crnoj Gori i koja predstavlja pretnju bezbednosti i širem regionu, ali i Evropi i na globalnom nivou“.

SAZNAJTE JOŠ

Dr Tiodorović UPOZORIO: Očekuje se PORAST BROJA ZARAŽENIH!

U Grčkoj 170 novozaraženih, preminulo sedam osoba!

Pitanje koje MUČI MNOGE: KAKO će korona tek da utiče na RAĐANJE?

KINEZI OTKRILI NOVI NAČIN PRENOŠENJA KORONE! SZO tvrdi kako je to NEMOGUĆE!

U pismu tvrdi i da ova organizacija stoji iza šverca kokaina, cigareta, oružja i pranja novca kojim se finansiraju najmoćnije terorističke organizacije sveta.

Medojević ukazuje i da je „u ovom osetljivom trenutku kada počinje tranzicija vlasti“ od suštinske važnosti sačuvati mir i stabilnost.

On smatra i da je u Crnoj Gori neophodno odmah krenuti u depolitizaciju i profesionalizaciju vojske

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter