Izvor: Tanjug
26.12.2022 u 11:52
0

PRIHAVAĆENO JEMSTVO: Petar Lazović dao MILIONE da se brani sa slobode

Sudija za istragu prihvatio je garanciju od  6,2 miliona evra u nekretninama i novcu u zamenu da tajni agent Petar Lazović bude pušten da se brani sa slobode, izjavila je  savetnica za medije Višeg suda u Podgorici Aida Muzurović.

TAJNI AGENT ŽELI DA SE BRANI SA SLOBODE: Ponuđeno jemstvo od 6,2 miliona evra!

Ona je kazala da odluka nije pravosnažna, jer Specijalno državno tužilaštvo (SDT) ima pravo žalbe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lazović je uhapšen 18. jula po nalogu SDT-a, koji ga sumnjiči da je počinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije, ali i da je kao član organizovane kriminalne grupe “Kavači” učestvovao u međunarodnom krijumčarenju kokaina, kao i da je odavao službene tajne vođi tog klana Radoju Zviceru.

Zbog sumnje da je dio te krimi-ekipe, SDT je izdalo i nalog za hapšenje službenika Uprave policije Ljuba Milovića.

Članovima tog klana SDT označava i Radoja Živkovića zvanog Žuti (36), Nikolu Spasojevića (43), Milana Vujotića (40) i Duška Roganovića (36).

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter