Izvor: Blic.rs
15.01.2021 u 11:13
0

SAČEKUŠA U ZAGREBU! Muškarac i žena izlazili iz automobila, presreli ih napadači

Rano jutros u Zagrebu je došlo do pucnjave u kojoj su navodno ranjene dve osobe.

Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na zagrebačkog Žitnjaku, nedaleko od sedišta kriminalističke policije PU zagrebačke u Heinzelovoj ulici, nezvanično saznaje Jutarnji list.

Prema prvim informacijama, muškarac i žena su u društvu još jedne muške osobe parkirali lično vozilo na spomenutoj lokaciji, a kada su izašli iz automobila prišli su im za sada nepoznati napadači koji su prema njima ispalili više hitaca iz vatrenog oružja.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

DR KON O POPUŠTANJU MERA: Nema ni govora o tome

„NAJMOĆNIJE ORUŽJE NA SVETU“: Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa

OBAVEŠTENJA ZA VOZAČE: Obustavljen saobraćaj na putu Leskovac-Barje

Pritom su navodno ranili muškarca i ženu. Napadači su pobegli, a ranjene osobe prebačene su u bolnicu gde im je pružena hitna medicinska pomoć.

Policija o ovom događaju za sada ne daje nikakve informacije osim što su potvrdili kako su primili dojavu da se na toj lokaciji nešto dogodilo. Međutim, mesto događaja policija je blokirala i u toku je istraga kako bi se osigurali materijalni tragovi.

Kako se nezvanično može čuti, napadnute je vozilom presrelo nekoliko muškaraca koji su ih pratili automobilom, a čim su se zaustavili, usledio je napad.

Pritom su navodno ranili muškarca i ženu. Napadači su pobegli, a ranjene osobe prebačene su u bolnicu gde im je pružena hitna medicinska pomoć.

Kvaliikacije povreda su i dalje nepoznate kao i tačan motiv.

Iz PU zagrebačke kažu da se sve još utvrđuje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter