Izvor: TANJUG
14.08.2023 u 13:38
1

SAVET MINISTARA BIH BEZ ODLUKE : Dan žalosti zbog masakra u Gradačcu, nije izglasan! Proglašen samo u Srpskoj

Savet ministara Bosne i Hercegovine na današnjoj hitnoj telefonskoj sednici nije izglasao odluku o proglašenju Dana žalosti u celoj državi nakon što je došlo do ubistava u Gradačcu. Predlog je bio da Dan žalosti bude u sredu.

MINISTAR BEZBEDNOSTI NE MOŽE DA VERUJE: Zakazalo više službi – 15.000 SOCIOPATA PRATILO UBISTVO UŽIVO

U međuvremenu je Vlada RS proglasila dan žalosti zbog ubistava u Gradačcu i pozvala Vladu FBiH da učini isto. Nizama Hećimović, koju je u Gradačcu ubio njen partner, biće sahranjena danas, a porodica je zamolila da zvaničnici ne dolaze. Nju je u petak uživo na Instagramu, pred očima devetomesečnog deteta, ubio partner Nermin Sulejmanović, koji je nakon toga otišao u grad i ubio još dve osobe a nekoliko ranio. Sulejmanoviću je na meti bila cela jedna porodica, prilikom čega su ubijeni otac i sin, a majka je ranjena i životno ugrožena. Sulejmanović je nakon toga na društvenim mrežama najavio da će počiniti još ubistava, ali pošto je umesto pravih metaka, u prodavnici dobio startnu municiju, iskoristio je jedan preostali metak da se ubije u momentu kada ga je policija pronašla, što je bilo više od dva sata nakon prvog ubistva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SAVET MINISTARA BIH BEZ ODLUKE : Dan žalosti zbog masakra u Gradačcu, nije izglasan! Proglašen samo u Srpskoj”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter