Izvor: BSC HAPPY
14.08.2023 u 16:06
0

DODIK ODBRUSIO BRITANSKOM AMBASADORU: Trebalo bi da poštuje suverenitet i demokratski izabranu vlast Srpske!

Britanski ambasador bi trebalo da zna, a sigurno zna, da kao diplomata prvenstveno treba da pokaže poštovanje prema institucijama države u kojoj se nalazi, da poštuje njen suverenitet i demokratski izabranu vlast, napisao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na svom Tviter nalogu.

Kao i njegovi prethodnici, a on je samo nastavio istu praksu, pokazao je na krajnje drzak način nepoštovanje prema institucijama Republike Srpske i srpskom narodu koristeći neprimerene ocene o radu predstavnika institucija Srpske – poručio je Dodik.

Dodik je napomenuo da se „taj kolonijalni odnos može primenjivati prema FBiH“.

NE DAMO TE MILORADE: SIJARTO i MAĐARSKA stali uz DODIKA!

Nemamo problem s tim, ali u odnosu prema Republici Srpskoj ne možemo, a da ne reagujemo na takvo ponašanje. Naša poruka je jasna – imovinu Republike Srpske nećete dobiti. Kada pokažete poštovanje prema srpskom narodu i institucijama Srpske, onda će se promeniti i naš odnos prema ambasadorima Velike Britanije u BiH – naglasio je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter