Izvor: Danica
11.01.2024 u 20:27
0

SEKIROM NA ŽENU I DETE: Pretio da će ih zapaliti, razlog NEVEROVATAN, kazna SRAMNA

Marko (46) iz Slavonskog Broda pretio je ženi i detetu sekirom jer supruga nije dobila platu zbog čega on nije imao da kupi piće.

Izrevoltiran, vidno alkoholisan, muškarac je pretio smrću svojoj porodici zbog alkohola. Prema optužnici, Marko je u oktobru prošle godine „u porodičnoj kući napao svoju suprugu i dete, držeći u ruci sekiru i pretio im da će ih oboje ubiti“.

Tužilac je zbog nasilnog ponašanja tražio devet meseci uslovnog zatvora i da mu se oduzme sekira kojom je pretio članovima porodice.

KAO ŠOJIĆ, SVE NA PROFAKTURU: Neverovatno šta je radio direktor škole u Derventi

„Kada sam sa detetom išao do kioska, supruga je bila već tamo. Kada je došao policijski službenik, video sam šta se događa, pa sam odmah spustio sekiru koju sam držao“, rekao je muž u svoju odbranu.

Supruga je navela da je tog dana morala da ide u banku po novac jer nije dobila platu, a Marko je, kako kaže, uzeo sekiru u ruke i krenuo na nju i dete. Pretio im je da uzmu pare i da idu u kafić ili će „ih saseći“.

„Celim putem je ponavljao da će nas ubiti i zapaliti. Kada nas je video prolaznk, pitao je mog muža da rešimo sve razgovorom. On je počeo da se unosi dečku u lice i govori mu da se ne petlja“, dodala je žena.

Rekla je da je na kraju pozvala policiju i sa detetom se sakrila u skladište obližnje prodavnice do dolaska službenika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter