Izvor: Blic.rs
26.09.2020 u 19:26
0

SENIOR URLAO NA DOKTORE, POVREDIO LEKARKU: Bacao KAMENJE na HITNU POMOĆ!

Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 60-godišnjeg muškarca, zbog napada na zdravstvenog radnika, saopštili su iz ove ustanove.

Muškarac se tereti da je 28. jula tekuće godime, ispred kuće u mestu pored Omiša u Hrvatskoj, po dolasku saniteta hitne pomoći, prišao vozaču sa suvozačeve strane i, ničim izazvan, verbalno napao medicinsku sestru i vozača koji su bili u kabini vozila, stoji u optužnici.

Međutim, tu se nije zaustavio. Kada mu se obratila lekarka, osumnjičeni je počeo da vuče i na nju, govoreći im da se gube i da će ih kamenovati. Nakon toga, uzeo je nekoliko kamenja sa poda i svom snagom ih bacio prema vozilu i medicinskom timu, piše „Index.hr“.

PROČITAJTE JOŠ…

POBEDILI KORONU? OVAJ GRAD u Srbiji skoro mesec dana BEZ ZARAŽENIH I PREMUNULIH!

Stručnjaci UPOZORILI RODITELJE: Sa OVIM SIMPTOMIMA nikako ne šaljite decu u ŠKOLU i VRTIĆ!

U Londonu HAOS zbog KARANTINA: Policija UPOZORILA DEMONSTRANTE! (VIDEO)

Lekarka je tada zadobila lakše povrede ruke. U strahu od novog napada, medicinari su otišli i potom pozvali policiju, navodi se u optužnici.

Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu predložilo je u optužnici da mere opreza budu produžene prema Zakonu o kaznenom postupku zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter