Izvor:
04.03.2017 u 23:10
0

SKANDAL U ZAGREBU: Na ekološkom protestu ustaški ispadi – poslanik pokazao neviđenu mržnju prema Srbima!

Saborski zastupnik i general hrvatske vojske Željko Glasnović je na protestu ekoloških udruženja u centru Zagreba poručio građanima Hrvatske da „svi moraju biti za dom spremni“, preneo je Indeks.

Nekadašnji član HDZ-a, a sada nezavisni poslanik, Glasnović je na skupu rekao da se ne sme dozvoliti da državu vode „redizajnirani komunisti, udbaši i perverzno policijsko plemstvo koje je Hrvatsku dovelo do ovakvog stanja. Rekao bih samo ovo – Bog i Hrvati, svi moramo biti za dom spremni! Svi recimo ‘ne’ ekocidu u Cetinskoj krajini“.

Protest ekoloških udruženja iz Splitsko-dalmatinske županije održan je na Trgu bana Jelačića, a protiv izgradnje plinske termoelektrane u Hrvacama i protiv izgradnje Centra za gospodarenje otpadom u Opštini Lećevica, za koje smatraju da štete lokalnom stanovništvu.

Na skupu je govorio i organizator peticije protiv izgradnje plinske termolektrane u Hrvacama Željko Domazet. Rekao je da je nepoznata firma VIS VIVA dobila zadatak izgradnje termoelektrane na plin nakon šest godina tajnih priprema tog, kako kaže, „zločinačkog projekta“, kao i da je u sprezi sa lokalnim opštinskim vlastima opštine Hrvace, čime je stanovništvo Cetinskog kraja dovedeno pred gotov čin.

Na skupu je učestvovalo nekoliko desetina građana Zagreba.

Tanjug
Foto: Oslobođenje.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter