Izvor: Kurir/BSC Happy
12.03.2024 u 14:52
0

ŠOKANTAN PRIZOR U HRVATSKOJ: Brod koji se juče nasukao na ulicu i DALJE STOJI, automobili ga zaobilaze

Tokom jučerašnjeg nevremena u Ninu u Hrvatskoj se na ulicu nasukao turistički brod. Do danas brod nije pomaknut sa puta i vozači moraju da ga zaobilaze.

„Brod je ograđen, postoji signalizacija i to je zasad sve sto možemo napraviti. U toku dana očekujemo njegovo pomicanje. Nije da se ne može pomaknuti već sad, no sva okolna mesta na koji se može brod preneti su natopljena vodom, i to nam stvara problem, kud s brodom. No, kako bilo, do kraja dana očekujemo da će cesta uskoro biti prohodna“, rekao je Jozo Mustać, prvi čovek Civilne zaštite Nina.

„Nevreme, praćeno jakom grmljavinom, počelo je u nedelju oko 20 sati i trajalo do ponedeljka rano ujutro. Na zadarskom području je palo kiše kao u pola Hrvatske, a juče iza 14 sati zabelžen je najjači udar juga – 25.5 metara u sekundi, što odgovara brzini od oko 98 kilometara na sat“, dodao je.

Poplavljeni su gotovo svi delovi Zadra, najviše zapadni deo grada, a vatrogasci su imali 21 intervenciju tokom noći i 12 u jutarnjim satima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter